Două medalii de bronz pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de Lupte Libere

Lotul naţional de lupte libere al Republicii Moldova înregistrează în palmaresul său două victorii memorabile pentru Republica Moldova, la Campionatul Mondial de Lupte Libere, ediția 2022, rezervat seniorilor U23 care s-a desfăşurat în perioada 17-23 octombrie 2022 în or. Pontevedra (Spania).

Oct 24, 2022 - 18:09
Urmărește-ne peGoogle news
Două medalii de bronz pentru Republica Moldova la Campionatul Mondial de Lupte Libere
Foto: Ministerul Educației și Cercetării

Vasile Diacon a reuşit să cucerească medalia de bronz la categoria de greutate de până la 74 kilograme (U23), iar Ivan Ichizli a obținut medalia de bronz la categoria de greutate de până la 86 kilograme (U23).

La realizarea performanţelor de către sportivi au contribuit și antrenorul lotului național Roman Dermenji, și antrenorul Anatolie Zacon.

Participarea la competiție a fost posibilă cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării, iar sportivul și antrenorii vor beneficia de premii bănești oferite de către Minister în cadrul Galei Sportului, organizată tradițional la sfârșitul anului.

Ministerul Educației și Cercetării adresează felicitări sportivilor și antrenorilor, urându-le mult succes și noi performanțe.