Polițiștii de frontieră prmiați în cadrul Campionatului MAI la ridicarea greutăților

Printre cei mai puternici angajați ai Ministerului Afacerilor Interne sunt de la Poliția de Frontieră. Astăzi, 28 octombrie 2022, patru polițiști de frontieră și-au încercat puterile în cadrul Campionatului MAI la ridicarea greutăților și au reușit să poziționeze echipa IGPF pe locul II, fiind devansați de colegii din IGC și urmați de IGSU.

Oct 28, 2022 - 15:43
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii de frontieră prmiați în cadrul Campionatului MAI la ridicarea greutăților
Foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

În cadrul competiţiei, fiecare concurent a participat în limitele categoriei de greutate în care se încadra şi a îndeplinit două exerciţii, aruncat şi smuls.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Maxim Cornei, fiind campion în categoria 90 kg. Polițistul de frontieră din Direcția regională NORD s-a detașat cu mult de adversarii săi, fapt ce i-a garantat prima poziție în clasamentul individual. 

În categoria  +90 kg, Alexandr Belcevicen a obținut același punctaj ca și un alt concurent, însă greutatea a făcut diferența pentru polițistul de frontieră din Direcția regională SUD, iar acest fapt l-a poziționat pe locul II. 

O prezență frumoasă și o bună pregătire fizică au avut-o și ceilalți doi polițiști de frontieră. Valentin Tăbîrță, angajat în Direcția regională VEST, a concurat în categoria 70 kg și a fost al III-lea în clasament. La fel, pe poziția a III-a a fost Cojuhari Dmitrii din Direcția regională NORD, în categoria 80 kg.

A fost o luptă acerbă între participanți, însă cei mai buni s-au ales cu diplome și medalii. Noi le adresăm tuturor felicitări!!!