Vizita la Chișinău a șefului diplomației georgiene Ilia Darchiashvili

23 noiembrie 2022, Chișinău – Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu va găzdui mâine, 24 noiembrie, vizita ministrului afacerilor externe al Georgiei, Ilia Darchiashvili. Programul de lucru la Chișinău al oficialului georgian va include întrevederi cu președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

Noi 23, 2022 - 21:16
Urmărește-ne peGoogle news
Vizita la Chișinău a șefului diplomației georgiene Ilia Darchiashvili
Foto: MAEIE

Discuțiile șefilor celor două diplomații vor viza modalitățile de fortificare a cooperării cu Georgia, agenda de integrare europeană,  implementarea de proiecte bilaterale comune în beneficiul cetățenilor noștri, precum și evoluția situația de securitate din regiune în contextul războiului nejustificat al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

Invităm jurnaliștii să participe la conferința de presă susținută de miniștrii de externe în incinta MAEIE, începând cu ora 12:10.

Instituțiile mass-media vor asigura prezența în incinta ministerului a operatorilor și a echipamentului tehnic până la ora 11:55.

Conferința de presă vor putea fi urmărite online și pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.