SIS: Dialog privind protecția drepturilor omului prin prisma asigurării securității naționale

„Asigurarea securității naționale și protecția drepturilor omului în condițiile societății democratice” a fost genericul unei mese rotunde, organizate de către Institutul Naţional de Informaţii şi Securitate „Bogdan, Întemeietorul Moldovei”, astăzi, 9 decembrie curent.

Urmărește-ne peGoogle news
SIS: Dialog privind protecția drepturilor omului prin prisma asigurării securității naționale
Foto: SIS

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Oficiul Avocatului Poporului și Centrul pentru Securitatea Națională și Managementul Crizelor.

Reuniunea a oferit o platformă de discuție pentru cercetătorii și experții în securitate și drepturile omului, care au supus dezbaterilor mai multe aspecte ce vizează aceste domenii. La fel, participanții au discutat subiecte privind protecția drepturilor omului prin prisma asigurării securității naționale, fiind propuse măsuri eficiente de reglementare a acestora.

De asemenea, forumul științific a contribuit la stabilirea de noi relații ce vor permite promovarea culturii de securitate în societate și a schimbului de experiență și bune practici privind protecția drepturilor și libertăţilor fundamentale ale omului.