Peste 500 litri de alcool, transportat ilegal în zona de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord documentează un cetățean moldovean, care transporta fără acte de proveniență mai multe recipiente pline cu alcool.

Dec 13, 2022 - 10:09
Urmărește-ne peGoogle news
Peste 500 litri de alcool, transportat ilegal în zona de frontieră
Foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

În vederea valorificării unei informații operative, pe segmentul de responsabilitate al Sectorului Poliției de Frontieră ”Soroca”, polițiștii de frontieră au desfășurat un șir de măsuri pe linia prevenirii și combaterii transportului de bunuri de contrabandă.

În rezultat, la intrare în mun. Soroca a fost oprit în trafic un autoturism de model Lexus, cu numere de înmatriculare moldovenești. Ca urmare a verificării fizice a mașinii, în portbagaj au fost depistate 23 de butelii cu volumul de 22 litri fiecare. Conținutul era lichid incolor, cu miros specific de alcool etilic. Pentru cele 506 litri de alcool, persoana nu deținea acte de proveniență.

Bărbatul a fost identificat ca locuitor al mun. Chișinău, cu vârsta de 30 de ani. Acesta a declarat că alcoolul fusese cumpărat în capitală.

Bunurile au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei. Cercetările continuă pe caz, în vederea elucidării circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate.