Șeful diplomației române Bogdan Aurescu efectuează o vizită de lucru la Chișinău

19 decembrie 2022, Chișinău – Șeful diplomației Republicii Moldova, Nicu Popescu, îl găzduiește la Chișinău pe ministrul afacerilor externe al României, Bogdan Aurescu, care efectuează o vizită de lucru în țara noastră pentru consolidarea în continuare a parteneriatului strategic moldo-român pentru integrare europeană a Republicii Moldova și a comunității noastre de limbă, cultură și istorie.

Dec 19, 2022 - 11:45
Urmărește-ne peGoogle news
Șeful diplomației române Bogdan Aurescu efectuează o vizită de lucru la Chișinău

Programul vizitei oficialului român include întrevederi cu președinta Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și prim-ministra Natalia Gavrilița.

La Chișinău, vor fi discutate inclusiv posibilitățile de avansare în implementarea proiectelor comune în domenii strategice precum interconexiunea energetică, infrastructură, transport, menite să asigure modernizarea țării noastre în vederea fortificării parcursului nostru ireversibil european.

După întrevederea delegațiilor, ministrul Nicu Popescu și omologul său român Bogdan Aurescu vor susține la MAEIE o conferință de presă, astăzi, 19 decembrie, începând cu ora 17:35.