Poliția de Frontieră și-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022

21 angajați ai Poliției de Frontieră, care practică activ sportul și au prezentat pe parcursul anului trecut rezultate frumoase la diferite probe sportive, s-au învrednicit cu menționări și aprecieri.

Ian 21, 2023 - 10:34
Urmărește-ne peGoogle news
Poliția de Frontieră și-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022
Foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

Totodată, au fost premiate și echipele subdiviziunilor de frontieră cu cele mai bune rezultate în cadrul competițiilor sportive interne:
DR Nord – deținătoarea locului I
DR Sud – deținătoarea locului II
DR Vest – deținătoarea locului III

Pentru că suntem o familie și ne susținem de fiecare dată în activitățile care duc faima instituției, dar și a țării dincolo de hotare, inspector Anastasia Nichita a primit o trusă medicală cu tot necesarul de care are nevoie un sportiv de performanță. Succese Anastasia și avem încrederea că pentru tine este abia începutul reușitelor!

În cadrul festivității, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi a mulțumit sportivilor pentru contribuția adusă, dăruirea plenară, efortul considerabil în consolidarea capacităților sportive și promovarea imaginii Poliției de Frontieră. 

De notat că practicarea sportului are drept scop perfecționarea capacităților fizice ale angajaților Poliției de Frontieră, precum și promovarea modului sănătos de viață.