Pompierii din sudul țării continuă misiunea de lichidare a incendiului în Portul Internațional Liber Giurgiulești

Pe data de 24 ianuarie 2023 angajații IGSU din sudul țării continuă misiunea de lichidare a incendiului în Portul Internațional Liber Giurgiulești.

Ian 24, 2023 - 11:20
Urmărește-ne peGoogle news
Pompierii din sudul țării continuă misiunea de lichidare a incendiului în Portul Internațional Liber Giurgiulești
Foto: IGSU

Pe parcursul ultimelor 24 de ore la fața locului s-a aflat un post de salvatori și pompieri care a intervenit pentru lucrări de lichidare a consecințelor incendiului. Tehnica grea, dar și echipa specializată a pompierilor a fost antrenată pentru asigurarea securității antiincendiare în zona afectată de incendiu. În urma acțiunilor întreprinse de angajații IGSU au fost eliminate riscurile pentru infrastructura din zonă.

La moment nu există pericol pentru oameni sau obiectivele economice din Portul Internațional Liber Giurgiulești, dar și din nemijlocita apropiere a acestuia. Pompierii vor asigura în continuare toate procesele necesare pentru lichidarea finală a incendiului. Amintim, că la data de 20 ianuarie 2023 angajații IGSU au fost alertați din nou la Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce un alt rezervor (nr.2) cu încărcătură de șrot de semințe de floarea soarelui a luat foc. Astfel, pe parcursul a patru zile pompierii au întreprins toate acțiunile în vederea localizării și lichidării incendiului, dar și asigurării securității antiincendiară în preajma rezervoarelor din zona afectată de incendiu.