AIPA a inițiat procedura de semnare a contractelor pentru achitarea celor 285 mii dolari SUA din Programul de Granturi MDT

În urma ședinței Comisiei de Evaluare și Selecție a dosarelor din cadrul Programului de granturi post - investiționale „Managementul durabil al terenurilor” , al proiectului Agricultura Competitivă (MAC-P), 34 producători agricoli au fost selectați spre finanțare, dosarele lor fiind analizate și evaluate în strictă conformitate cu criteriile de evaluare aprobate. Valoarea granturilor aprobate fiind de peste 285 mii dolari SUA.

Feb 1, 2023 - 14:06
Urmărește-ne peGoogle news
AIPA a inițiat procedura de semnare a contractelor pentru achitarea celor 285 mii dolari SUA din Programul de Granturi MDT
Imagine cu caracter ilustrativ

Cea mai mare parte dintre beneficiarii selectați au investit în echipamente No-Till, în sisteme de irigare și în bazine de acumulare a apei. Suprafața totală de  aplicare a tehnologiilor și practicilor de management durabil al terenurilor va constitui cca 5000 ha.

În acest context, AIPA a inițiat procedura de semnare a contractelor de finanțare cu toți Producătorii Agricoli selectați. Cei vizați sunt așteptați în cadrul Oficiului Central, b-dul Ștefan cel mare și Sfînt 162, et.15.