Copii și părinți s-au distrat împreună în cadrul unui eveniment festiv, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”

Ministerul Educației și Cercetării și Centrul Republican pentru Copii și Tineri ARTICO au organizat un eveniment festiv cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, cu participarea mai multor colective artistice. Sărbătoarea a avut loc în aer liber, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Mai 27, 2023 - 18:59
Urmărește-ne peGoogle news
Copii și părinți s-au distrat împreună în cadrul unui eveniment festiv, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”
Foto: Ministerul Educației și Cercetării

Prezent la eveniment, ministrul Educației și Cercetării Anatolie Topală a felicitat copiii și i-a îndemnat să se bucure cât mai mult de această perioadă specială din viața lor. „Evenimentul de astăzi este o bună oportunitate de a ne bucura împreună de magia copilăriei. Prin intermediul activităților interactive, atelierelor de creație și competițiilor sportive, ne dorim să încurajăm copiii să-și manifeste creativitatea, să se bucure de joacă și să-și cultive spiritul de echipă", a menționat ministrul.

Programul serbării a inclus activități distractive și educaționale. Copiii au avut posibilitatea să participe la ateliere de creație, jocuri interactive, dar și să vizioneze mai multe spectacole artistice.

Momentul culminant al evenimentului a fost concertul festiv, la care tinerii artiști și-au etalat talentele.

Ministerul Educației și Cercetării mulțumește tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment de succes și își asumă angajamentul să susțină și să încurajeze dezvoltarea copiilor și tinerilor din Republica Moldova alături de întreaga societate.