Două incendii care au izbucnit concomitent în capitală au fost lichidate de pompieri

În după amiaza zilei de 6 iunie pompierii au fost solicitați să intervină la lichidarea a două incendii care au izbucnit concomitent în sectorul Buiucani și sectorul Botanica din capitală.

Iun 6, 2023 - 19:09
Urmărește-ne peGoogle news
Două incendii care au izbucnit concomitent în capitală au fost lichidate de pompieri
Foto: IGSU

Primul caz a fost înregistrat de Serviciul 112 la ora 16:26 pe strada Alba Iulia 75 din capitală. Potrivit infromațiilor recepționate focul a cuprins subsolul unei clădiri. Ajunși la fața locului, echipele de salvatori au stabilit că  arderea a afectat  gunoi în interiorul unui subsol. Datorită intervenției prompte a echipelor de salvatori, incendiul a fost lichidat la ora 16:37, astfel evitând răspândirea flăcărilor spre depozitele din preajmă. În urma incendiului focul a distrus 5 m2 de gunoi.  Nici o persoană nu a avut de suferit.

Al doilea incendiu a izbucnit pe strada Decebal 6 din sectorul Botanica. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 16:27. Aici, echipele de salvatori au stabilit că mai multe palete din lemn cu teracota depozitate în exteriorul unui depozit au luat foc. Arderea a fost localizată la 16:47 și nu a obținut răspândire. Potrivit IGSU,  incendiul a distrus circa 30m2 din materialul lemnos. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele producerii ambelor incendii urmează a fi stabilite.