Lotul Național de Caiac-canoe întâmpinat la Aeroportul Chișinău după succesele de la Jocurile Europene

Ministerul Educației și Cercetării salută cu mândrie și recunoștință performanțele sportivilor noștri de caiac-canoe de la Jocuri Europene din Polonia. Am fost martori la o serie de performanțe marcante, inclusiv obținerea unei medalii de bronz de către Serghei Tarnovschi, care a revenit acasă alături de coechipierii săi: Daniela Cociu, Maria Olărașu, Oleg Tarnovschi și Mihail Chihaia.

Iun 25, 2023 - 17:43
Urmărește-ne peGoogle news
Lotul Național de Caiac-canoe întâmpinat la Aeroportul Chișinău după succesele de la Jocurile Europene
Foto: Ministerul Educației și Cercetării

Ne bucurăm de rezultatele obținute de echipa noastră: clasarea pe locul V a tandemului Mihai Chihaia - Maria Olărașu la proba mixtă 200m, Maria Olărașu clasându-se pe locul IV la 500 metri individual, Serghei Tarnovschi obținând locul IV pe distanța 200m și locul III la 500m, Oleg Tarnovschi și Mihai Chihaia clasându-se pe locul IX la proba de 500m în canoe dublu, și tandemul Daniela Cociu - Maria Olărașu terminând pe locul IV la 500m.

Secretarul de stat al Ministerului Educației Sergiu Gurin, a spus la întîmpinarea sportivilor: „Aceste realizări reprezintă o mândrie pentru țara noastră și o recunoaștere a spiritului sportiv, dedicării și perseverenței atleților și antrenorilor noștri”.

Ministerul Educației și Cercetării  adresează felicitări sportivilor și antrenorilor cu rezultatele obținute, dorindu-le mult succes și noi performanțe pe viitor.