Republica Moldova a obținut șase medalii de aur, șase de argint și trei de bronz la Campionatul European de Kickboxing WAKO

Un număr de 24 de sportivi din Republica Moldova au participat la Campionatul European de Kickboxing WAKO între Juniori, Cadeți și Copii. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 25 august - 2 septembrie 2023, la Istanbul, Turcia. Sportivii noștri au obținut șase medalii de aur, șase de argint și trei de bronz.

Sep 4, 2023 - 15:48
Urmărește-ne peGoogle news
Republica Moldova a obținut șase medalii de aur, șase de argint și trei de bronz la Campionatul European de Kickboxing WAKO
Foto: Ministerul Educației și Cercetării

Pe locul I s-au clasat: Eduard Cincilei, Dan Stoian, Liubovi Fillipov, Dmitrii Venger, Chiril Saprighin, Daniil Maximenco.

Locul II au obținut: Evelina Bojoc, Patric Petranici, Stanislav Sirbu, Ion Cotur, Alexadr Bordian, Ilia Hanchevici.

Pe locul III s-au clasat: Ivan Raischi, Igor Cherdivar, Alexei Cilei.

Rezultatele obținute de tineri se datorează inclusiv aportului antrenorilor Ruslan Costiuc, Serghei Sedoi, Radu Pahom, Piotr Coltuc, Ruslan Metachi, Igor Baibara.

Ministerul Educației și Cercetării mulțumește întregii echipe pentru efortul depus și adresează felicitări tuturor participanților. Sportivii și antrenorii cu rezultate remarcabile vor beneficia de premii bănești din partea MEC în cadrul Galei Sportului, desfășurată tradițional la sfârșit de an.