Cooperare excelentă între polițiști de frontieră și colegii din Israel pe linie de gestionare a fluxului de pelerini hasidici

În incinta Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a avut loc ședința de totalizare a activităților, realizate în comun cu colegii din Israel, întru gestionarea eficientă a traficului transfrontalier pe parcursul tranzitului pelerinilor hasidici.

Sep 21, 2023 - 17:19
Urmărește-ne peGoogle news
Cooperare excelentă între polițiști de frontieră și colegii din Israel pe linie de gestionare a fluxului de pelerini hasidici
Foto: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

Timp de 10 zile, șase polițiști din Israel au fost detașați în punctele de trecere a frontierei Aeroportul Internațional Chișinău și Palanca-Maiaki-Udobnoe și împreună cu reprezentanții Poliției de Frontieră au asigurat controlul și securitatea la trecerea frontieră de către pelerini.

„Acest exercițiu, desfășurat cu suportul colegilor din Israel, a fost încheiat cu succes. Vă mulțumim pentru buna cooperare și asistență polițiștilor de frontieră moldoveni în gestionarea fluxurilor de pelerini. Vă dorim succese și sperăm să menținem o colaborare frumoasă între instituții” a declarat Diana Salcuțan, șefa adjunctă a Poliție de Frontieră.

În conformitate cu ordinul Șefului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, pentru buna cooperare, activitate prodigioasă și profesionalism, cei șase polițiști din Israel au fost menționați cu diplome de onoare și transmisă recunoștință.