Furt deconspirat de polițiștii de patrulare aflați în misiune de serviciu

Polițiștii de patrulare au reținut doi bărbați de 43 și 46 ani, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un apartament din sectorul centru al capitalei.

Sep 28, 2023 - 18:25
Urmărește-ne peGoogle news
Furt deconspirat de polițiștii de patrulare aflați în misiune de serviciu
Foto: Poliția Republicii Moldova

Aflați în misiune de serviciu pe o stradă din capitală, oamenii legii au observat un bărbat suspect care încerca să comercializeze un instrument destinat construcțiilor.

Fiind întrebat despre proveniența bunului care intenționa să-l vândă, bărbatul a ezitat să răspundă, fapt ce a trezit suspiciuni polițiștilor.

Ulterior bărbatul a declarat că îl procurase recent de la o piață.

Polițiștii deplasându-se împreună cu suspectul la locul indicat au depistat un alt bărbat de 46 ani, care avea asupra sa o geantă cu instrumente pentru construcții, a căror apartenență nu a putut-o dovedi.

Urmare a acțiunilor operative întreprinse, polițiștii au stabilit că cei doi bărbați ar fi pătruns într-un apartament aflat în apropiere și au sustras mai multe obiecte.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală.

Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt și riscă amendă de la 32500 la 67500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 4 ani.