Completări în rândul funcționarilor publici ANSA

Conform Legii cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public nr.158 din 04.07.2008 și în urma promovării cu succes a perioadei de probă, astăzi, 17.11.2023, în cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, a avut loc ceremonia solemnă de depunere a jurământului de credință a doi funcționari publici:

Noi 17, 2023 - 19:38
Urmărește-ne peGoogle news
Completări în rândul funcționarilor publici ANSA
Foto: ANSA

1. Dl. Dumitru Adăscălița, specialist superior, Secția Centru, Direcția generală juridică.

2. Dna. Olga Hioara, inspector principal, Postul de inspecție la frontieră Giurgiulești, cu gradul de calificare Consilier de clasa a III-a.

Jurământul solemn a fost depus în fața simbolurilor de stat, dar și în prezența conducerii autorității și colegilor din cadrul ANSA.

Cu ocazia depunerii jurământului de funcționar public, colegii au fost felicitați de către Directorul general adjunct al Agenției dl Mihail Jereghi, care i-a dorit ca responsabilitatea, competența, legalitatea, imparțialitatea și esența mesajelor din jurământul depus să se manifeste și să fie plenari în exercitarea funcției publice.

Întreaga echipă vine cu cele mai frumoase urări de bine și le dorește colegilor, carieră de succes, inspirație, noi perferformanțe încununate cu aprecieri la justa valoare!