Ministerul Educației și Cercetării informează despre activitatea instituțiilor de învățământ din data de 28 noiembrie 2023

Cinci instituții de învățământ general nu au activat astăzi, 28 noiembrie, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică, urmare a condițiilor meteorologice din ultimele zile. Alte șase școli au desfășurat lecțiile în regim online.

Noi 28, 2023 - 19:03
Urmărește-ne peGoogle news
Ministerul Educației și Cercetării informează despre activitatea instituțiilor de învățământ din data de 28 noiembrie 2023

Instituțiile care în continuare nu activează sunt: Gimnaziul ,,Mitropolit Gurie Grosu” din satul Nimoreni, raionul Ialoveni;  Liceul Teoretic din satul Ciumai și Gimnaziul - grădiniță „Dimitrie Cantemir” din satul Aluatu, raionul Taraclia; Gimnaziul din satul Bugeac și Gimnaziul ,,Serghei Rudenco” din orașul Vulcănești, UTA Găgăuzia. În total, în aceste instituții își fac studiile 829 de copii.

 

Modul și orarul recuperării orelor va fi decis de organele locale/municipale de specialitate în comun cu administrația instituțiilor de învățământ.

 

Printre școlile care continuă să desfășoare lecțiile în regim online, integral sau parțial, se numără: Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din  municipiul Cahul; Liceul Teoretic  „Ștefan Vodă”, Gimnaziul ,,Dimitrie Cantemir” și Școala Primară ,,Grigore Vieru” din orașul Ștefan Vodă; Liceul Teoretic ,,Vlad Ioviţă" din satul Cocieri, raionul Dubăsari și Liceul Teoretic ,,Semion Baranovski” din satul Copceac, UTA Găgăuzia. În total, 1698 de copii au participat online la procesul educațional.