La Fălești, un bărbat de 81 de ani în stare de ebrietate avansată la volan a încercat să fugă de polițiști, dar s-a ales cu dosar penal

În seara zilei de ieri, în jurul orei 20:20, inspectorii de patrulare implicați la asigurarea securității circulației rutiere, în satul Glinjeni din raionul Fălești, au observat un automobil Renault, care se deplasa haotic pe străzile din localitate.

Iul 1, 2022 - 17:00
Urmărește-ne peGoogle news
La Fălești, un bărbat de 81 de ani în stare de ebrietate avansată la volan a încercat să fugă de polițiști, dar s-a ales cu dosar penal
Foto: Captură Video

Polițiștii au solicitat imediat șoferului să oprească mașina, dar acesta  a ignorat intenționat somaţiile legale  și și-a continuat deplasarea.

La volan se afla un bărbat de 81 de ani, locuitor al aceluiași sat. Testat cu aparatul alcoolscopic s-a confirmat că șoferul  era  în stare de ebrietate avansată, alcoolul în aerul expirat fiind de 1,90 mg/l.

Conducătorul auto este documentat penal. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior, în privința sancțiunii.

Menționăm că, Poliția nu tolerează cazurile în care șoferii își permit să încalce Regulamentul Circulației Rutiere și va întreprinde toate măsurile pentru neadmiterea acestora pe viitor.

Dacă observați pe cineva care este sub influența alcoolului, nu lăsați persoana respectivă să urce la volan, anunțați  imediat Poliția și nu fiți complicele unei tragedii!