Proba tenis de masă în cadrul Spartachiadei IGSU, ediția 2022

Astăzi, 07 iulie 2022 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a desfășurat competiții la proba tenis de masă între subdiviziunile teritoriale.

Urmărește-ne peGoogle news
Proba tenis de masă în cadrul Spartachiadei IGSU, ediția 2022
Foto: IGSU

Întrecerile au avut loc în sala sportivă a Palatului de Cultură al Feroviarelor din municipiul Chișinău, între 17 echipe sportive din cadrul IGSU.

Sportivii au demonstrat abilitățile fizice și agilitatea de a răspunde la loviturile adversarului. În final, în urma evaluării prestațiilor sportivilor, locul I a fost oferit echipei Direcției regionale căutare-salvare nr.2, care a obținut cupa transmisibilă și diplomă de gradul I, pe locul II s-a plasat echipa Direcției situații excepționale Edineț și pe locul III – echipa Direcției situații excepționale Bălți, cărora le-au fost înmânate diplome de grade respective.

Competițiile au drept scop menținerea sănătății, dezvoltarea calităților fizice și morale ale efectivului, cât și perfecționarea abilităților sportive ale pompierilor și salvatorilor din țară și se desfășoară anual în cadrul Spartachiadei sportive a IGSU.