A murit actrița Lisa Banes, grav rănită într-un accident săptămâna trecută

Actriţa americană Lisa Banes, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul “Gone Girl”, a murit la 10 zile după ce a fost lovită de un vehicul pe două roţi în Manhattan, a declarat marţi un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit AFP.

Iun 15, 2021 - 19:43
Urmărește-ne peGoogle news
A murit actrița Lisa Banes, grav rănită într-un accident săptămâna trecută

Banes, în vârstă de 65 de ani, a fost declarată moartă la spital luni, în urma accidentului petrecut pe 4 iunie, lângă centrul cultural Lincoln Center, a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP.

Vedeta a suferit un traumatism cranian după ce a fost lovită de un vehicul pe două roţi - o trotinetă sau o bicicletă electrică, potrivit presei americane - care a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Autorul accidentului a fugit de la faţa locului. Poliţia nu a putut preciza ce tip de vehicul pe două roţi a fost implicat în accident.

O anchetă este în curs desfăşurare, însă nu au fost operate încă arestări, a adăugat purtătorul de cuvânt.

“Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult soţiei sale, familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams, citat de NBC.

Soţia Lisei Banes, Kathryn Kranhold, a publicat marţi pe Twitter o serie de fotografii în semn de omagiu faţă de partenera sa de viaţă.

În timp ce Banes se lupta pentru viaţă în spital, Kathryn Kranhold a lansat un apel în ziarul The Daily News, pentru a-l găsi pe autorul accidentului.

Lisa Banes a jucat în numeroase filme, în sitcom-uri cum ar fi “Roseanne”, dar şi producţii teatrale, pe Broadway.

În cinema, cele mai notabile roluri ale sale au fost în “Gone Girl” (2014) şi în comedia romantică “Cocktail” (1988), alături de Tom Cruise.