Actorul Bruce Willis se retrage din activitate, după ce a fost diagnosticat cu afazie - Anunțul familiei

Bruce Willis, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, a decis să se retragă din actorie la 67 de ani, după ce a fost diagnosticat cu afazie, au anunțat miercuri membrii familiei sale. Afazia este o tulburare de limbaj care afectează capacitatea de comunicare.

Mar 30, 2022 - 20:57
Urmărește-ne peGoogle news
Actorul Bruce Willis se retrage din activitate, după ce a fost diagnosticat cu afazie - Anunțul familiei
Foto: Gage Skidmore / Wikimedia

Pentru admiratorii lui Bruce, familia a ales să împărtășească vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazie, boală care îi afectează abilităţile cognitive”, se arată într-un comunicat al familiei.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Din această cauză, Bruce este nevoit să renunţe la cariera care însemna atât de mult pentru el”.

„Este o provocare pentru familia noastră şi suntem recunoscători pentru toată dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care aţi arătat-o”, le-a transmis familia fanilor săi. ”Gestionăm această situație precum o familie puternică și ne-am dorit ca fanii lui să-i fie alături, pentru că știm că Bruce contează atât de mult pentru voi, precum și voi sunteți atât de importanți pentru el.”

Așa cum spune întotdeauna Bruce - trăiește-te la maximum. Împreună, intenționăm să facem exact asta”, a mai transmis familia.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Cariera lui Willis a început la începutul anilor 1980, cu roluri în filme precum „Verdictul” al lui Sidney Lumet.

Cariera sa a explodat mai târziu în acel deceniu, datorită rolului său principal, alături de Cybill Shepherd, în serialul ABC „Moonlighting” şi a interpretării lui John McClane în filmul de acţiune din 1988 „Die Hard”, care i-a oferit lui Willis prima sa franciză majoră.

De-a lungul carierei sale de patru decenii, filmele lui Willis au încasat peste 5 miliarde de dolari în întreaga lume.

El a fost nominalizat la cinci Globuri de Aur (câştigând unul pentru „Moonlighting”) şi trei Emmy (câştigând unul pentru „Moonlighting” şi altul pentru rolul său de invitat în „Friends”).

Bruce are cinci copii, trei din mariajul cu actrița Demi Moore (1987-2000) și doi cu actuala soție, Emma Heming Willis.