Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul lui Gunther din serialul „Friends”, a murit la 59 de ani

Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru interpretarea lui Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani de cancer la prostată, a confirmat managerul lui pentru Variety.

Oct 25, 2021 - 09:17
Urmărește-ne peGoogle news
Actorul James Michael Tyler, cunoscut pentru rolul lui Gunther din serialul „Friends”, a murit la 59 de ani
Tyler a murit liniştit, în locuinţa sa din Los Angeles, conform sursei citate de HotNews.ro.
Actorul a fost diagnosticat cu cancer la prostată în stadiu avansat în septembrie 2018. El şi-a spus povestea la începutul acestui an la emisiunea „Today”. A lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată pentru a face un prim test de sânge încă de la vâsta de 40 de ani.
A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor. Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a scris managerul său.
Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”, se arată pe contul „Friends” de Twitter.
Tyler este binecunoscut pentru rolul Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, interpretată de Jennifer Aniston, în serialul popular al NBC. Anul acesta, el a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.
În afară de „Friends”, Tyler a mai apărut în seriale precum „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.