Actrița Jodie Turner-Smith a fost jefuită la Cannes

Actriţa americană de origine britanică Jodie Turner-Smith, a fost jefuită, în weekend, la Cannes, unde se află pentru a participa la celebrul festival de film.

Iul 12, 2021 - 17:43
Urmărește-ne peGoogle news
Actrița Jodie Turner-Smith a fost jefuită la Cannes

Actriţa, care era cazată la hotelul Marriott, se afla la micul dejun, vineri, când hoţii au intrat în camera ei şi au furat bijuterii în valoare de câteva zeci de mii de euro, au declarat persoane apropiate acesteia, pentru Variety.

De altfel, un reprezentant al ei a confirmat că ea a raportat furtul bijuteriilor. Cel mai trist, pentru ea, e faptul că i-a fost furată și verigheta mamei sale.

Imediat după incident, Jodie Turner-Smith a fost mutată de la Marriott la Majestic, hotel aflat în apropiere, primind totodată și o gardă de corp, care a însoţit-o peste tot.

Actriţa se afla în oraşul francez împreună cu fiica sa, în vârstă de doar un an şi a ridicat probleme privind siguranța ei.

Autorităţile cred că Turner-Smith, care se află pentru prima dată la Cannes, a devenit ținta hoților după ce, la premiera filmului „After Yang”, de joi noapte, a purtat bijuterii din aur şi cu diamante din linia Gucci High Jewelry .

Deşi a înapoiat bijuteriile după premieră, poliţiştii cred că hoţii au intrat în camera ei fiind convinşi că obiectele se află încă în posesia ei. Dar, în ciuda acestui episod trist din viața sa, Turner-Smith şi-a continuat programul la Cannes.

Nu credeam că voi petrece două ore şi jumătate la secţia de poliţie, în ultima mea zi la Cannes, dar iată-ne”, a scris ea pe Twitter, duminică seară.

În trecut, tot în timpul Festivalului de la Cannes, au mai avut loc furturi de bijuterii, între care creaţii Chopard în valoare de 1 milion de dolari, în 2013, de la hotelul Novotel, reamintește Adevărul.

Cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a loc, anul acesta, în perioada 6-17 iulie.