Bărbat din SUA, găsit vinovat de moartea fiului său de 13 ani: L-a ucis după ce adolescentul a găsit poze cu tatăl său în lenjerie intimă de damă

Un bărbat din Colorado, SUA, a fost găsit vinovat, vineri, de crimă de gradul II și abuz asupra copiilor, după ce și-a ucis fiul de 13 ani, informează Fox News.

Iul 18, 2021 - 18:52
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat din SUA, găsit vinovat de moartea fiului său de 13 ani: L-a ucis după ce adolescentul a găsit poze cu tatăl său în lenjerie intimă de damă

Mark Redwine, 59 de ani, a fost arestat în 2017, la patru ani după ce rămășițele băiatului său, Dylan, au fost descoperite într-o zonă împădurită, la câțiva kilometri de casă. Craniul adolescentului a fost găsit de câțiva excursioniști în 2015.

Dylan, care era crescut de masa sa, a mers în vizită la tatăl lui de Ziua Recunoștinței.

Băiatul a dispărut pe 19 noiembrie 2012, iar Redwine le-a spus anchetatorilor că l-a lăsat acasă și a plecat să facă câteva comisioane. Apoi, când s-a întors, nu l-a mai găsit pe adolescent.

Potrivit procurorilor, adevărul este cu totul altul. La un moment dat, Redwine și-a atacat fiul, după ce băiatul a găsit câteva fotografii compromițătoare cu el. Mai exact, în pozele respective, bărbatul de 59 de ani apărea îmbrăcat în lenjerie de damă sau mâncând excremente dintr-un scutec.

Apărarea a susținut că fotografiile nu au nicio legătură cu moartea lui Dylan și a sugerat că băiatul a fugit din casa tatălui său, apoi ar fi fost ucis de un urs sau de un leu.

În schimb, antropologul criminalist Diane France a afirmat în fața instanței că Dylan a suferit o fractură deasupra ochiului stâng. Aceasta a mai spus că două urme găsite pe craniul băiatului au fost cauzate, probabil, de un cuțit sau de o unealtă ascuțită.

La rândul său, procurorul Fred Johnson a declarat că anchetatorii au găsit urme din sângele lui de Dylan în casa lui Mark Redwine. De asemenea, acesta a spus că un câine special antrenat a simțit miros de rămășițe umane în spatele camionului lui Redwine și pe hainele bărbatului.

John Moran, avocatul lui Mark Redwine, a afirmat că este vorba despre o cantitate de sânge “foarte mică”, care poate fi găsită în orice casă.

Până la urmă, jurații au decis, în unanimitate, că Mark Redwine se face vinovat de uciderea fiului său.

Bărbatul ar putea fi condamnat la 48 de ani de închisoare, potrivit Daily Star. Este de așteptat ca sentința să fie pronunțată la 8 octombrie.