Bărbat dispărut în urmă cu 10 ani, găsit mort într-un congelator din subsolul unui bar

Un bărbat dispărut în urmă cu aproape un deceniu a fost găsit mort într-un congelator, în subsolul unui bar. Investigatorii britanici au făcut un apel la cei care l-au cunoscut pe bărbat pentru a elucida misterul.

Mar 22, 2022 - 14:12
Mar 22, 2022 - 14:19
Urmărește-ne peGoogle news
Bărbat dispărut în urmă cu 10 ani, găsit mort într-un congelator din subsolul unui bar
Foto: Unsplash/ Imagine cu caracter ilustrativ

Rămășițele lui Roy Bigg au fost descoperite în octombrie 2021 într-un congelator aflat în subsolul unui fost bar din estul Londrei. Cadavrul a fost găsit de constructori care lucrau la reamenajarea spațiului, potrivit Poliției Metropolitane, citată de BBC, potrivit Ziare.com.

Roy Bigg a fost dat dispărut la începutul anului 2012. „Vrem să vorbim cu oamenii care l-au cunoscut și sperăm că aceștia ne vor ajuta să stabilim ce stil de viață avea, obiceiurile lui și, mai ales, când a fost văzut ultima dată. Dacă l-ați cunoscut pe Roy, vă rugăm să ne contactați. Orice informație poate avea o semnificație reală în anchetă”, a transmis Kelly Allen inspector la Poliția Metropolitană.

Ea a mai spus că anchetatorii suspectează că trupul bărbatului, care avea în jur de 70 de ani atunci când a dispărut, a stat în congelator „câțiva ani”.

Examinarea post-mortem nu a putut stabili o cauză a decesului, iar identificarea cadavrului a fost făcută acum, în baza fișelor dentare.

Sursa: Ziare.com