Din răzbunare, un bărbat din Iași a vândut casa iubitei, cu care se certase - Actele erau pe numele femeii

Un bărbat din Iași a reușit să-i vândă casa iubitei sale, care l-a părăsit temporar, după o ceartă zdravănă.

Aug 31, 2021 - 21:56
Urmărește-ne peGoogle news
Din răzbunare, un bărbat din Iași a vândut casa iubitei, cu care se certase - Actele erau pe numele femeii

Femeia a plecat din casa care era pe numele ei, cu gândul să revină atunci când fostul partener va avea totuși de gând să îi lase spațiul liber.

Nu s-a întâmplat deloc așa, iar mai mult decât atât, bărbatul a pus la cale un plan diabolic să-i vândă locuința. Pentru acest lucru, s-a folosit de actul de identitate al femeii care-l părăsise și care nu-și luase actele cu ea, dar și de o altă femeie cu care s-a dus în fața notarului, prezentând-o drept proprietara casei.

Notarul nu a făcut diferența și a parafat înțelegerea prin care bărbatul era împuternicit pentru a vinde casa şi terenul de peste 1.000 de metri pătraţi. El chiar a sunat-o pe fota iubită și i-a spus toți pașii pe care i-a făcut, menționându-i că în casa ei locuiesc deja alte persoane.

Fosta iubită a rămas siderată când a constatat că lucrurile chiar așa stau și l-a dat pe mâna legii. Bărbatul a fost acuzat de înşelăciune, uz de fals, instigare la fals privind identitatea şi participaţie improprie la fals intelectual, fiind condamnat la 5 ani de închisoare.

Instanța a decis ca femeia să primească și daune morale de 30.000 de lei din cele 100.000 de lei cerute, procesul fiind acum în faza de apel.

Cumpărătorul va trebui şi el să se adreseze instanţei, pentru a-şi recupera banii pe care i-a dat pe casa care i-a revenit proprietarei de drept.

Ziare.com