Doi polițiști din Germania au fost uciși în timpul unui control în trafic

Doi ofiţeri de poliţie au fost împuşcaţi mortal în timpul unui control în trafic, luni la primele ore, în vestul Germaniei, potrivit poliţiei locale, citate de Digi24.

Ian 31, 2022 - 12:05
Ian 31, 2022 - 12:07
Urmărește-ne peGoogle news
Doi polițiști din Germania au fost uciși în timpul unui control în trafic

Cei doi ofiţeri, o tânără în vârstă de 24 de ani, studentă încă la academia de poliție, şi colegul său în vârstă de 29 de ani, de la departamentul de poliţie din Kusel, situat în apropierea oraşului Kaiserslautern (landul Renania-Palatinat), se aflau într-o patrulare de rutină, relatează agențiile internaționale de presă citate de Digi24.

Poliţiştii atacaţi au reuşit să trimită un mesaj radio, a declarat un purtător de cuvânt, însă cei doi polițiști erau deja decedați când la locul incidentului au sosit întăriri.

Autorităţile au lansat o amplă operaţiune de căutare a autorilor. Deocamdată nu a fost publicată o descriere a autorilor sau a vehiculului folosit pentru a fugi şi nu este clară direcţia în care s-au îndreptat ei.

Poliţia le-a recomandat localnicilor să nu ia în maşini persoane care fac autostopul, cel puţin unul dintre suspecţi fiind înarmat.