Doliu în lumea muzicii: Cântărețul Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani

Cântărețul și actorul Meat Loaf a murit, joi noapte, la vârsta de 74 de ani, a confirmat familia. „Bat Out of Hell” și „I’d Do Anything for Love” sunt două dintre cele mai cunoscute hituri ale artistului.

Ian 21, 2022 - 10:22
Ian 21, 2022 - 10:25
Urmărește-ne peGoogle news
Doliu în lumea muzicii: Cântărețul Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani
Foto: Meat Loaf/Facebook

Într-o declarație postată pe pagina lui de Facebook, ciată de Digi24, familia artistului a transmis: „Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne's World”. „Bat Out of Hell”. ” rămâne unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere!