FOTO: Un parașutist, soldat britanic, a ratat aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case din California

Un parașutist a ratat complet aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case direct în bucătărie, în sudul Californiei. Bărbatul, soldat britanic de la o bază militară din apropiere, nu a suferit răni grave ca urmare a acestui incident.

Iul 12, 2021 - 17:54
Iul 12, 2021 - 17:56
Urmărește-ne peGoogle news
FOTO: Un parașutist, soldat britanic, a ratat aterizarea și a căzut prin acoperișul unei case din California

Parașutistul efectua un salt de antrenament, însă nu i s-a deschis complet paraşuta şi s-a prăbuşit pe acoperișul unei case din Atascadero, în sudul Californiei.

"Parașutistul era conștient, acuza durere, dar fără răni grave vizibile", a anunțat Departamentul de Poliție Atascadero într-un comunicat de presă recent. „Ocupanții reședinței nu erau acasă în acel moment și, prin urmare, nu au fost răniți”, se mai arată în comunicat.

Mama proprietarului casei a spus la un post de televiziune că soldatul a aterizat în bucătăria casei și că, în afară de gaura din acoperiș, nu există alte daune. Locuitorii nu erau acasă în momentul accidentului și nimeni altcineva nu a fost rănit.

Este un miracol, în opinia mea. Adică, cine aterizează așa fără parașută și trăiește?”, a spus aceasta.

Parașutistul a fost dus la spital pentru investigații și tratament. Restul grupului de antrenament ar fi aterizat în siguranță pe terenul de aterizare desemnat.