Negocieri între Ucraina și Rusia: „Totul este pregătit”

Ministerul de externe din Belarus a publicat la prima oră a dimineții o fotografie cu locul negocierilor dintre delegațiile dintre Ucraina și Rusia.

Feb 28, 2022 - 08:32
Feb 28, 2022 - 08:47
Urmărește-ne peGoogle news
Negocieri între Ucraina și Rusia: „Totul este pregătit”
Twitter

Ministerul afacerilor externe din Belarus a publicat luni dimineața o fotografiei cu sala unde ar urma să aibă loc negocieri între delegațiile rusă și ucraineană.

„În Belarus, totul este pregătit pentru a găzdui negocierile Rusia-Ucraina. Așteptăm sosirea delegațiilor”, a scris Ministerul pe Twitter.

Ministrul adjunct de interne din Ucraina, Evgeny Yenin, a declarat că discuțiile dintre delegația ucraineană și rusă, stabilite să se desfășoare la graniţa cu Belarus, vor avea loc luni dimineață.

Acestea ar urma să înceapă la ora 9:00.

O delegație ucraineană va merge în orașul Gomel din Belarus (la frontiera cu Ucraina), pentru a participa la negocieri. Acolo se află deja o delegație rusă.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a afirmat anterior duminică că „nu crede” în rezultatul discuțiilor ruso-ucrainene de la frontiera cu Belarus, adaugând însă că „trebuie încercate”.

“Voi fi sincer, ca întotdeauna, nu cred în rezultatul acestei întâlniri. Dar hai să încercăm, să nu fie niciun cetățean ucrainean care să mai aibă dubii că eu, ca președinte, am încercat să opresc războiul atunci când exista o șansă”, a spus Zelenski.

Sursa: Hotnews