O femeie a devenit celebră pe internet după ce i-a pus unghii false cățelușei sale

O femeie din California, SUA, a devenit celebră pe internet, după ce i-a aplicat unghii false căţeluşei sale.

Iun 9, 2021 - 11:43
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie a devenit celebră pe internet după ce i-a pus unghii false cățelușei sale

Maritza Rubalcava, 25 de ani, de meserie tehnician manichiurist, şi-a petrecut 40 de minute încercând să îi aplice unghii false lui Coco, o cățelușă din rasa Chihuahua, în vârstă de cinci ani, informează Daily Mail.

Femeia a filmat întreaga operațiune, apoi a postat imaginile pe TikTok, care, în scurt timp, au devenit virale, cu peste 3 milioane de vizualizări și mii de comentarii.“Coco este copilul meu. Într-o seară, vorbeam cu soțul meu și ne-am gândit că ar fi atât de drăguț să-i facem niște unghii minuscule false. Am făcut-o pentru distracție și mi s-a părut o decizie spontană, dar a ieșit bine. Îi place să fie răsfățată, așa că îi place foarte mult procesul de a-i lipi unghiile pe gheare cu tampoane adezive. Coco este model pentru fotografii, deoarece, evident, nu sunt practice pentru un câine ca să le poarte tot timpul. Este doar o metodă de a petrece timp cu câinele meu și îmi place foarte mult”, a spus tânăra.

Pentru gestul său, Maritza Rubalcava a primit atât laude, cât și critici.

″Ăsta e abuz de animale!”, “Mi s-a părut amuzant la început, dar acum pot să spun că eşti doar iresponsabilă” - au scris doi internauți.

Până acum, Maritza a făcut patru seturi diferite de unghii pentru Coco, de când și-a început propria afacere de tehnician manichiurist, în octombrie 2020.Maritza Rubalcava a adoptat-o pe Coco după ce a găsit-o abandonată într-o cutie.

“Când am văzut-o prima dată, era foarte timidă, dar s-a ataşat foarte repede de mine”, a spus tânăra.