O mașină electrică a blocat timp de trei ore ieșirea din parcarea unui centru comercial din Marea Britanie, după ce a rămas fără baterie

O mașină electrică Tesla care a rămas fără baterie a provocat haos în parcarea subterană a celui mai mare centru comercial din Marea Britanie, relatează Daily Star.

Noi 8, 2021 - 22:18
Urmărește-ne peGoogle news
O mașină electrică a blocat timp de trei ore ieșirea din parcarea unui centru comercial din Marea Britanie, după ce a rămas fără baterie

Autoturismul a rămas blocat chiar pe rampa de ieșire, iar în urma sa s-a format o coloană uriașă. Timp de trei ore șoferii nu au putut să își scoată mașinile din parcarea centrului comercial din Londra.

Revoltat de situație, un șofer și-a exprimat frustrarea pe Reddit, unde a postat și imagini cu mașina electrică rămasă în pană. Într-una dintre fotografii se vede o Tesla Model S de culoare neagră, oprită pe marginea rampei de ieșire din parcarea subterană, însă mașinile încolonare în urma ei nu au suficient spațiu să treacă.

În cele din urmă șoferii celor 10 autoturisme aflate pe rampă în urma Teslei blocate au trebuit să dea cu spatele, asistați de reprezentanții centrului comercial, pentru ca ieșirea să poată fi eliberată.

Acest lucru s-a întâmplat însă abia după trei ore, timp în care au avut loc mai multe încercări eșuate de a eliebra rampa.

Potrivit Tesla, mașina are o autonomie de 580 de kilometri când bateria este încărcată 100%.

Știrile ProTV