O mireasă „furată“ de la o nuntă din Vaslui a fost nevoită să se întoarcă singură la petrecere

O mireasă din Vaslui care a fost ”furată” de la nuntă de mai mulți petrecăreți a fost nevoită să se întoarcă singură la petrecere după ce a fost abandonată pe marginea drumului, potrivit aloiasi.ro.

Aug 20, 2021 - 13:34
Urmărește-ne peGoogle news
O mireasă „furată“ de la o nuntă din Vaslui a fost nevoită să se întoarcă singură la petrecere

Potrivit ziare.Com, un echipaj de poliție le-a stricat oamenilor distracția după ce au descoperit că șoferul care conducea mașina nuntașilor era băut.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile, atunci când mireasa a fost furată de la nunta organizată în comuna Muntenii de Sus şi dusă de „hoţi” în municipiul Vaslui.

Acolo, cu muzica la maximum, tinerii au oprit şi s-au distrat, însă au atras atenţia unui echipaj de Poliţie.

Astfel, poliţiştii i-au luat la întrebări pe tinerii petrecăreţi şi au înţeles că era vorba despre o mireasă furată.

Tânărul de la volan a spus că participă la o nuntă, în Muntenii de Sus, și că au furat mireasa, după care au decis să o plimbe prin Vaslui.

Poliţiştii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul nu a mai fost lăsat să se urce la volan.

Acesta a fost transportat cu autospeciala Poliţiei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ceilalţi nuntaşi aflaţi cu mireasa fie nu aveau permis, fie băuseră, motiv pentru care au rămas abandonaţi în Vaslui până la sosirea unui alt nuntaş, care nu băuse.

Mireasa a reuşit însă, după câteva ore, să se întoarcă la propria nuntă.