Pentru ce este bună coaja de lămâie și de ce ar trebui să o păstrăm

Lămâile sunt fructe cu coji la fel de valoroase ca și pulpa lor suculentă.

Iun 17, 2021 - 20:41
Iun 17, 2021 - 20:43
Urmărește-ne peGoogle news
Pentru ce este bună coaja de lămâie și de ce ar trebui să o păstrăm

Uneori nu aveți nevoie de suc și de coajă în același timp, iar aceste momente de sincronizare vă pot lăsa cu o grămadă de coajă de lămâie pe care încă nu ești gata să o consumi. Cea mai bună soluție este să o pui la congelat.

Uneori, tot ce am nevoie pentru un fel de mâncare este doar puțină coajă de lămâie și nu vreau să fiu nevoit să merg la magazin ca să iau o lămâie întreagă din care voi folosi foarte puțin.

Așadar, când folosesc suc proaspăt de lămâie pentru un fel de mâncare, pun coaja rămasă în congelator și folosesc din ea când am nevoie. Probabil că același lucru ar funcționa și cu portocale. Îmi place să o folosesc în produsele de panificație și cu fulgi de ovăz. a spus un utilizator Reddit

Aceasta este o mișcare inteligentă din două motive - unul evident și unul mai puțin.

Cea mai evidentă este că congelatorul oprește oxidarea cojii de lămâie, ceea ce vă permite să o utilizați la o dată ulterioară, când este nevoie. Cea mai puțin evidentă este că răzuirea cojilor de lămâie proaspăt stoarse este enervantă pentru că sunt moi. Sigur vă este mai ușor să o radeți dacă este înghețată.

Așadar, data viitoare când preparați limonadă sau orice alt fel de mâncare sau băutură care necesită o grămadă de lămâi stoarse, puneți cojile într-o pungă de congelator și aruncați-le în lada de gheață. La un momentdat te vei bucura că ai făcut acest lucru!