Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal în faţa unei patiserii din Memphis

Rapperul american Young Dolph a fost împușcat mortal în cursul zilei de miercuri în fața unei patiserii din orașul Memphis din statul Tennessee.

Noi 18, 2021 - 09:42
Urmărește-ne peGoogle news
Rapperul american Young Dolph a fost împuşcat mortal în faţa unei patiserii din Memphis

Informația a fost făcută publică de avocatul rapperului, Scott Hall, informează G4Media și Gândul.ro.

Young Dolph, pe numele său real Adolph Robert Thornton Jr., în vârstă de 36 de ani, se afla la Memphis pentru a participa la un eveniment caritabil cu ocazia Zilei Recunoștinței, potrivit avocatului.

Acesta se deplasa spre respectivul eveniment și s-a oprit la o patiserie din oraș, moment în care a fost împușcat mortal.

Potrivit șefului Poliției din Memphis, CJ Davis, ofițerii au fost alertați cu privire la atac la ora locală 12:24.

Victima, pe care poliţia a identificat-o ca fiind Thornton, a fost declarat decedată la faţa locului.

Primarul din Memphis, Jim Strickland, a declarat că decesul rapperului reprezintă un nou memento „al durerii pe care o aduc infracțiunile violente”.

În cadrul unei conferințe de presă, Davis a spus că mai mulți polițiști au fost trimiși în zonă, iar cetățenilor le-a fost recomandat să nu își părăsească locuințele.

Momentan, motivul atacului nu este cunoscut, iar anchetatorii fac eforturi pentru a identifica persoana care l-a ucis pe artist.

Young Dolph, născut în Chicago şi mutat cu familia în Memphis în copilărie, şi-a lansat cariera cu mai multe mixtape-uri, în 2008. Albumul lui „Rich Slave” din 2020 a ajuns până pe locul patru în Billboard 200.

Potrivit ziarului Commercial Appeal, el a fost victima a două atacuri cu armă de foc în 2017 – în Charlotte (Carolina de Nord), când cineva a tras peste 100 de gloanţe într-un SUV blindat, şi în Los Angeles, când a fost rănit grav după ce o persoană a tras în el de mai multe ori.

Potrivit presei din Statele Unite, Young Dolph era verişorul lui Juice WRLD, rapper din Chicago care a murit în 2019 din cauza unei supradoze de droguri