Soțul unei faimoase bloggeriţe din Rusia a fost condamnat după ce și-a ucis soția și apoi i-a ascuns trupul într-o pădure

Soțul unei bloggerițe și vedete pe Instagram din Rusia a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de uciderea partenerei sale de viață, au anunțat, joi, autoritățile ruse.

Sep 9, 2021 - 19:23
Sep 9, 2021 - 20:23
Urmărește-ne peGoogle news
Soțul unei faimoase bloggeriţe din Rusia a fost condamnat după ce și-a ucis soția și apoi i-a ascuns trupul într-o pădure

Kristina Zuravleva avea 28 de ani și scria blogguri de frumusețe. Ea avea numeroși fani pe Instagram, unde posta imagini glamour, informează The Moscow Times.

Femeia a fost găsită moartă într-o pădure din apropierea orașului Ekaterinburg, al patrulea ca mărime în Rusia, în luna aprilie.

Soțul ei, Dmitry Zuravlev, care o dăduse dispărută, a mărturisit că a ucis-o câteva săptămâni mai târziu.

Cazul a readus în atenție problema violenței domestice în Rusia. Potrivit ultimelor date, mai mult de două treimi dintre femeile ucise în această țară mor ca urmare a agresiunii partenerilor sau rudelor apropiate.

Un tribunal din regiunea Sverdlovsk, centrul Rusiei, l-a găsit pe Zuravlev vinovat de crimă și l-a condamnat la 8 ani de închisoare, urmând să ispășească pedeapsa într-o colonie penală de maximă siguranță.

Zuravlev ″și-a strangulat victima cu ură în timpul unui scandal domestic”, a precizat, într-un comunicat de presă, Comitetul de Anchetă, cel care cercetează infracțiunile majore.

“Câteva zile mai târziu, în noaptea de 9 aprilie, inculpatul a ascuns corpul într-o zonă de pădure. Pe 16 aprilie, corpul a fost găsit accidental de un cetățean care a anunțat descoperirea teribilă la poliție”, se mai spune în comunicat.

Conform Comitetului de Anchetă, trupul Kristinei Zuravleva a fost identificat după 30 aprilie, dată la care Zuravlev a anunțat dispariția soției lui. După câteva săptămâni, individul a mărturisit că și-a ucis soția.

Știrile ProTV