Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters, a murit la vârsta de 50 de ani - Trupa se afla în turneu în America de Sud

Decesul a fost anunțat printr-un comunicat transmis de membrii trupei, pe rețelele de socializare.

Mar 26, 2022 - 08:08
Mar 26, 2022 - 11:09
Urmărește-ne peGoogle news
Taylor Hawkins, bateristul trupei Foo Fighters, a murit la vârsta de 50 de ani - Trupa se afla în turneu în America de Sud
Foto: Wikimedia

"Familia Foo Fighters este devastată de moarea tragică și timpurie a preiubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său molipsitor va trăi prin noi toți pentru totdeauna. Inimile noastre sunt acum alături de soția, copiii și familia sa," a transmis formația într-un scurt mesaj pe rețelele de socializare.

Foo Fighters, una dintre cele mai populare formații de rock din ultimii 20 de ani, a fost înființată de fosul baterist Nirvana, Dave Grohl. Devenit lider, chitarist și solist vocal, acesta l-a adus la baterie pe Taylor, care în scurt timp a devenit a 2-a personalitate a trupei, admirat atât ca instrumentist, cât și ca solist vocal și o persoană de o veselie debordantă.

Foo Fighters se aflau în turneu în America Latină, iar ultima apariție a fost pe 22 martie, în Argentina, când Taylor a cântat ca solist vocal, un cover Queen, "Somebody To Love".

Pe 3 aprilie, formația urma să urce pe scena premiilor Grammy Awards de la Las Vegas, însă un anunț pe această temă nu a fost încă făcut.