Un bărbat a câștigat 4 milioane de dolari la loterie, după ce a jucat numerele găsite într-o prăjitură cu răvaș

După ce a luat masa la un restaurant chinezesc, un bărbat de 60 de ani din Carolina de Nord a folosit numerele din prăjitura sa cu răvaș pentru a juca la loterie și a câștigat premiul cel mare, scrie CNN, potrivit Libertatea.ro.

Ian 30, 2022 - 19:12
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a câștigat 4 milioane de dolari la loterie, după ce a jucat numerele găsite într-o prăjitură cu răvaș

De obicei nu joc numere găsite în prăjituri cu răvaș, dar acum le-am încercat dintr-un capriciu”, a spus Gabriel Fierro, un veteran de război, cu dizabilități, care a servit armata SUA timp de 32 de ani, potrivit unui comunicat al Loteriei din Carolina de Nord.

Conform Libertatea.ro, Fierro și soția sa au luat masa la restaurantul Charlottes Red Bowl, cum fac în fiecare săptămână.

Apoi, bărbatul a completat numerele din prăjitura cu răvaș primită la desert, pe un bilet cumpărat online la Mega Millions, plătind în plus un dolar pentru a-l face bilet Megaplier, ceea ce înseamnă că orice câștig era multiplicat. Numerele s-au dovedit câștigătoare, o adevăratî surpriză pentru veteran.

Am primit un e-mail dimineață și m-am uitat la el uluit. I l-am arătat ​​soției mele, iar ea a crezut că este o glumă de 1 aprilie sau poate o înșelătorie”, a spus bărbatul.

Premiul de 4 milioane de dolari e cel mai mare câștig din istoria jocului online din Carolina de Nord, a transmis loteria.

După ce a achitat impozitele, câștigătorul a rămas cu 2,84 de milioane de dolari.

Sursa: Libertatea.ro