Un bărbat din Botoșani a sunat la 112, după ce și-a găsit portbagajul mașinii deschis, iar din interior se auzea un sforăit

Bărbatul din Botoșani a vrut să plece la serviciu, însă, când se îndrepta spre maşina parcată lângă blocul în care locuia a observat că portbagajul autoturismului era deschis, notează Monitorul de Botoșani, citat de Libertatea.ro.

Feb 8, 2022 - 12:45
Feb 8, 2022 - 12:51
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din Botoșani a sunat la 112, după ce și-a găsit portbagajul mașinii deschis, iar din interior se auzea un sforăit
Foto: Colaj foto Monitorul de Botoșani

Iniţial proprietarul a crezut că i-a fost spartă maşina, dar în momentul în care s-a apropiat a observat că un bărbat sforăia în portbagaj. Acesta era aşezat comod, cu mâinile în buzunare și dormea dus.

În acel moment, panicat, proprietarul maşinii a sunat la 112, cerând ajutorul poliţiştilor, pentru că nu a știut ce să facă.

Un echipaj al Poliţiei Locale a ajuns la faţa locului și l-a trezit din somn pe tânărul care era extrem de dezorientat şi nu ştia nici el ce căuta în portbagaj.

Acesta a fost condus de cei doi poliţişti până la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, unde a primit cea mai scumpă „factură” pentru cele câteva ore de somn.

„Am fost solicitaţi pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale. Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual”, a precizat colonelul în rezervă Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani, potrivit Libertatea.ro.