Un bărbat din China s-a trezit milionar de Crăciun - Minunea a durat o singură zi

Un bărbat din China a descoperit de Crăciun că a devenit, peste noapte, milionar, după ce un test de sistem pentru aplicaţia sa de tranzacţii financiare i-a transferat 15,6 milioane de dolari în cont, transmite Insider.

Dec 28, 2021 - 18:09
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat din China s-a trezit milionar de Crăciun - Minunea a durat o singură zi

Bărbatul, care a fost identificat doar după numele de familie, Long, a văzut că în ziua de Crăciun, la ora 14:30, activele sale erau mai ridicate cu 15,6 milioane de dolari.

Acesta trăieşte în provincia de sud-vest Guizhou şi a spus că în mod regulat se ocupă de acţiuni, însă până acum a investit doar în jur de 940 de dolari prin aplicaţia de trading Changjiang Securities E-Stock, a relatat postul CCTV Finance, citat de Digi24.

Long s-a lăudat pritenilor cu reuşita sa, dar aceasta a ţinut doar o zi.

La scurt timp după ce a primit banii, întregul sold din contul său a dispărut, inclusiv cei 940 de dolari pe care îi investise.

Serviciul de clienţi al Changjiang Securities l-a informat că avuţia se datora unui test de sistem care avusese loc în weekend şi că banii i-au fost luaţi din cont.

Compania a mai spus că fondurile pe care le investise iniţial vor fi returnate în următoarele câteva zile, potrivit CCTV Finance, citat de Insider.  

I-am spus: Pentru aceste câteva minute, poţi fi un multimilionar”, Ou, un prieten de-al lui Long, a declarat pentru postul TV.  

„Cel puţin poate spune că a fost măcar o dată multimilionar în viaţa lui”, a comentat un utilizator în legătură cu reportajul despre Long.  

Ce fel de test e ăsta? Un test psihologic?”, a mai scris un utilizator.  

Povestirea despre îmbogăţirea sa scurtă a devenit virală în China pe reţeaua socială Weibo.