Un pompier a fost chemat să intervină la un grav accident rutier - La fața locului a realizat că persoana decedată era chiar fiica lui

Un pompier chemat la un accident rutier a văzut că unul dintre cadavre este al propriei sale fiicei, în vârstă de 21 de ani.

Iun 15, 2021 - 21:57
Iun 15, 2021 - 22:10
Urmărește-ne peGoogle news
Un pompier a fost chemat să intervină la un grav accident rutier - La fața locului a realizat că persoana decedată era chiar fiica lui

Adrian Smith a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier și a fost șocat să vadă că mașina lovită era chiar a fiicei sale. Partea pe care era avariată mașina era chiar cea a Ellei. Ea se afla în dreapta șoferului și se întorcea de la plajă.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără, care și-a pierdut viața în urma acestui accident rutier. Tatăl său a fost nevoit să asiste neputincios la o scenă teribilă, să-și privească fiica cum este scoasă din mașina avariată de pe un drum de țară din Haverfordwest.

Alte trei persoane au fost rănite grav în urma coliziunii.

A fost deschisă o anchetă în acest caz, pentru a se afla care au fost condițiile în care s-a produs, de fapt, acest accident, în care o tânără de 21 de ani și-a pierdut viața.

Tatăl, martor la moartea propriei fete

Familia este în șoc după aflarea acestei vești, iar un prieten al acesteia a transmis că „trebuie să fi fost un adevărat coșmar pentru Adrian să o găsească pe propria sa fiica printre victime”.

Aceeași sursă a mai transmis și că „Ella era o fată adorabilă, ei sunt o familie adorabilă – toată lumea e în șoc și sunt total devastați”.

Familia fetei a făcut o declarație după moartea acesteia, în care își arată disperarea și neputința.

„Suntem complet devastați că am pierdut-o pe draga noastră Ella. A fost foarte iubită și o fiică foarte grijulie, precum și soră și nepoată”, a transmis familia.

„A fost o fată frumoasă căreia îi vom simți toți lipsa. Am vrea să le mulțumim tuturor pentru spirjinul lor în aceste momente oribile.

Această întâmplare a fost una marcantă pentru tatăl fetei, pentru că s-a îndeplinit cel mai urât coșmar al oricărui salvator, acela de a-și găsi un membru al familiei printre victime.