Un tânăr a murit strivit de o mașină, în timp ce încerca să-i fure catalizatorul

Un tânăr de 25 de ani, tată a trei copii, a murit zdrobit sub roţile unei maşini, în timp ce încerca să-i fure catalizatorul. Bărbatul a fost găsit fără viaţă de proprietarul autovehiculului.

Sep 1, 2021 - 23:03
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr a murit strivit de o mașină, în timp ce încerca să-i fure catalizatorul
Sursa foto: BBC

Daniel Stephens, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit fără viaţă sub maşină, chiar de proprietarul autovehiculului, după ce acesta i-a zărit picioarele ieşite în afară. Plănuise să fure catalizatorul BMW-ului, dar cric-ul pe care îl folosise pentru a ţine maşina ridicată s-a rupt, iar tânărul a murit zdrobit sub greutatea vehiculului.

Proprietarul mașinii, Russell Seldon, din Porth, Rhondda, l-a găsit pe Daniel, tată a trei copii, în jurul orei 6 dimineaţa, în timp ce se pregătea să plece la serviciu: „Am plecat de dimineaţă spre maşina mea care se afla într-o parcare vis-a-vis. Am văzut nişte picioare care ieşeau de sub maşină, purtând pantaloni de trening, de culoare închisă. Am strigat și am tras de piciorul persoanei pentru a vedea dacă este bine, dar nu am primit niciun răspuns".

Daniel Stephens din Blaenavon, Torfaen îi spusese prietenului său Aaron Godfrey că ar putea obţine 500 de lire sterline dacă ar fura catalizatorul BMW-ului, potrivit Daily Mail.

„Vorbise despre furtul unui catalizator de la un BMW pe care îl văzuse. Știa că ar valora în jur de 500 de lire sterline - dar i-am spus să nu facă nimic prostesc şi să nu fure nimic”, a povestit Aaron.

Anchetatorii au aflat că bărbatul avea nevoie de bani pentru a plăti nişte cheltuieli de judecată, urmând ca apoi să-şi poată vedea copiii mai des, în urma divorţului de mama lor.

PC Leah Jeffries a spus că Stephens era deja în condiţia de rigor mortis când echipajul de salvare a ajuns la faţa locului. Un cric şi o lanternă au fost găsite lângă corpul său.

Cauza oficială a morţii este asfixierea în urma zdrobirii, iar identificarea cadavrului a fost făcută cu ajutorul amprentelor, dar şi tatuajelor pe care acesta le avea.

Sursa: ObservatorNews.ro