Un tânăr riscă 10 ani de închisoare după ce a furat un laptop comandat și plătit tot de el

În Polonia a avut loc un furt neobișnuit. Tânărul de 26 de ani și-a cumpărat un laptop de pe unul dintre portalurile de licitație cu livrare într-un automat de colete. Acesta a spart lockerul și a furat coletul. Acum riscă până la 10 ani de închisoare.

Ian 13, 2022 - 23:46
Ian 13, 2022 - 23:57
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr riscă 10 ani de închisoare după ce a furat un laptop comandat și plătit tot de el

Un furt foarte neobișnuit, chiar bizar a avut loc în Zgorzelec, Polonia. Un tânăr a spart un automat de colete pentru a fura laptopul în valoare de 900 zloți (aproximativ 200€) pe care l-a comandat și l-a plătit prin intermediul unuia dintre portalurile de licitații.

Conform constatărilor polițiștilor, anunțat că laptopul comandat a fost alimentat in locker, clientul în vârstă de 26 de ani în loc să ridice echipamentul comandat introducând codul de colectare, a decis să spargă automatul pentru colete și să îl ia cu forța. Conform informațiilor furnizate, laptop-ul era deja plătit. Bărbatul a fost arestat de poliție și acuzat de furt prin efracție.

Singura explicație rezonabilă pentru comportamentul său ar fi putut exista doar dacă tânărul nu și-ar fi plătit în avans achiziția, pentru a evita un transport ramburs.

Întregul caz și motivele hoțului vor fi cercetate de instanță.