VIDEO: Baladă pe versurile poeziei „La Steaua”, compusă și interpretată de fostul primar Nicolae Robu, de ziua lui Eminescu

Nicolae Robu, fost primar al municipiului Timișoara, i-a adus un nou omagiu poetului Mihai Eminescu sâmbătă, 15 ianuarie. De data aceasta, a compus o baladă rock pe versurile poeziei ”La steaua”.

Ian 15, 2022 - 20:38
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Baladă pe versurile poeziei „La Steaua”, compusă și interpretată de fostul primar Nicolae Robu, de ziua lui Eminescu
Foto: Captură Video

Vă ofer o altă compoziţie muzicală a subsemnatului - omagiu poetului nepereche Mihai Eminescu”, a scris sâmbătă, peFacebook, Nicolae Robu, alături de înregistrarea baladei compuse.

”Trăim vremuri tulburi, vremuri în care valorile sunt răsturnate, vremuri în care nimic nu mai este sfânt! Patrie, naţiune, patriotism, cuvinte sfinte altădată, sunt duse astăzi în derizoriu, sunt considerate desuete! La fel, mândria naţională! Haideţi, fraţi români, să fim “anacronici” astăzi şi, în numele tuturor acestor valori şi a atâtor altora, precum dragostea, dreptatea, echitatea, solidaritatea să aducem un omagiu celui care le-a promovat prin poezia sa mai bine ca oricine, genialul nostru poet, naţional şi universal deopotrivă, Mihai Eminescu”, a adăugat Robu.

Potrivit Ziare.com, nu este pentru prima dată când Nicolae Robu cochetează cu muzica. În timpul mandatelor sale de primar al municipiului Timişoara a prezentat compoziţia sa ”Ca marea” şi a promis atunci că va înregistra un album, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Recent, Nicolae Robu a mai postat pe Facebook o altă compoziţie, tot pe versurile lui Mihai Eminescu.