VIDEO - Bărbat atacat de o familie de vidre, într-un parc din Singapore: „M-au mușcat de 26 de ori în 10 secunde, am crezut că voi muri”

Britanicul, care locuiește în Singapore, ieșise pe 30 noiembrie la o plimbare de dimineață în grădinile botanice când, povestește bărbatul, a fost urmărit, prins și mușcat de o familie de vidre, relatează The Guardian, potrivit Libertatea.

Dec 10, 2021 - 14:48
Dec 10, 2021 - 14:53
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO - Bărbat atacat de o familie de vidre, într-un parc din Singapore: „M-au mușcat de 26 de ori în 10 secunde, am crezut că voi muri”
Foto: Captură video Singapore Straits Times

Britanicul, pe nume Graham George Spencer, a spus pentru cotidianul din Singapore Straits Times că aproximativ 20 de vidre s-au îndreptat spre el, în timp ce se apropia de intrarea în grădinile botanice.

Animalele se mișcau liniștite, dar „au înnebunit” după ce un alt bărbat a fugit spre ele.

Alergătorul a reușit să evite animalele, dar Spencer nu a fost la fel de norocos. Bărbatul a spus că vidrele s-au năpustit asupra lui, i-au mușcat gleznele, picioarele şi fesele, şi l-au pus la pământ.

De fapt, am crezut că o să mor, că aveau să mă omoare”, a spus bărbatul pentru Straits Times, potrivit Libertatea.

Britanicul a fost salvat de un prieten, care se afla la „15 pași” de el și care alergat țipând în încercarea de a speria vidrele.

Am fost mușcat de 26 de ori în 10 secunde. Dacă nu ar fi fost pentru prietenul meu, nu cred că aș mai fi aici. Aș fi mort”, a spus el pentru ziarul local Today.

Urmăriți încă de vidre, cei doi au fugit spre un centru de vizitatori.

Personalul centrului de acolo i-a tratat britanicului unele răni, iar ulterior s-a dus la spitalul Gleneagles din apropiere, unde i s-au administrat vaccinuri împotriva tetanosului și antibiotice orale.

Bărbatul a avut însă nevoie în continuare de îngrijiri medicale și a spus că s-a întors la spital de trei ori pentru a-și trata rănile.

În total, în urma atacului, facturile medicale au însumat aproximativ 1.200 de dolari.

În urma incidentului, Spencer a vorbit cu un reprezentant al Grădinii Botanice din Singapore, iar autoritățile l-au anunțat că investighează incidentul.

Straits Times, Libertatea.ro