VIDEO: Faimoasa cântăreață braziliană Marilia Mendonca, „Regina Suferinței”, a murit la doar 26 de ani

Marilia Mendonca, una dintre cele mai populare cântărețe din Brazilia, a murit într-un accident de avion la vârsta de 26 de ani, potrivit autorităților.

Noi 6, 2021 - 11:26
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Faimoasa cântăreață braziliană Marilia Mendonca, „Regina Suferinței”, a murit la doar 26 de ani

Alte patru persoane - unchiul ei, producătorul ei și doi membri ai echipajului - au murit, de asemenea, în accidentul produs într-o zonă rurală din sud-estul statului Minas Gerais, transmite BBC.

O anchetă a fost lansată pentru a determina cauza accidentului. Mendonca, care avea un fiu în vârstă de doi ani, urma să susțină un concert vineri seară în orașul Caratinga, la 12 km de locul accidentului. Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat.

Staff-ul cântăreței spusese inițial că aceasta este în viață și se simte bine după ce a apărut vestea accidentului. Imagini de televiziune au arătat ulterior aeronava avariată lângă o cascadă într-o zonă muntoasă.

Câștigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Mendonca a devenit faimoasă pentru că s-a concentrat pe experiențele femeilor cu relații eșuate.

Unul dintre cele mai mari nume ale muzicii country braziliene cunoscute sub numele de sertanejo, Mendonca și-a început cariera în adolescență și a devenit o vedetă națională în 2016 cu un hit despre infidelitate. Ea a fost cunoscută drept „Regina suferinței” din țară.

Anul trecut, în condițiile în care concertele au fost anulate din cauza pandemiei, ea a susținut o serie de concerte online. Unul dintre ele a stabilit recordul celui mai urmărit live stream din lume, cu 3,3 milioane de spectatori pe YouTube.

În 2020, a fost cel mai ascultat artist din Brazilia pe platforma Spotify.

După ce moartea ei a fost confirmată, fotbalistul brazilian Neymar a declarat pe Twitter: “Refuz să cred, refuz”. Cântăreața Anitta a declarat: “Nu am mai văzut-o de mult timp: “Nu-mi vine să cred. Vreau să cred că mai există speranță”.