VIDEO: Finlandezii își bat joc de mișcările trupelor ruse din apropierea graniței

Finlandezii au decis să dea dovadă de simțul umorului și au trimis, de asemenea, „echipamentul special” către graniță ca răspuns la un videoclip cu echipamente militare rusești care se apropie de granița finlandeză, în cazul unei posibile invazii.

Apr 17, 2022 - 12:25
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Finlandezii își bat joc de mișcările trupelor ruse din apropierea graniței
Foto: Captură Video

Tensiunile dintre Rusia și țările scandinave sunt în creștere. Aceasta este legată de declarațiile recente făcute de Finlanda și Suedia de a adera la NATO. La scurt timp după primele sugestii cu privire la disponibilitatea finlandezilor de a se alătura alianței, în rețea au apărut înregistrări care arătau unități militare ruse în apropierea graniței ruso-finlandeze, scrie onet.pl.

Finlandezii au decis să reacționeze la această situație, iar în răspunsul lor au dat dovadă de puțin umor, pentru că în loc de mașini militare,... au început să se adune la graniță tractoare.

Cum să tractați echipamentul militar cu un tractor? Finlandezii au pregătit un videoclip special

Acesta nu este însă sfârșitul. Finlandezii, interesați de realizările fermierilor ucraineni, au decis să pregătească un videoclip special de instruire în care explică cum să remorcă corect echipamentul militar achiziționat.

Înregistrarea este disponibilă cu subtitrări în engleză. Putem afla acolo că „aproape toate vehiculele militare au bucle fixe de remorcare” și că vehiculele pe șenile pot fi tractate aproape la fel de bine ca echipamentele pe roți.