VIDEO: Tom Holland, celebru pentru rolul lui Peter Parker din „Spider-Man”, va fi Fred Astaire într-un nou film biografic

Tom Holland, starul celor mai recente filme „Spider-Man”, va juca rolul actorului, dansatorului şi cântăreţului Fred Astaire într-un lungmetraj biografic pregătit de Sony.

Dec 6, 2021 - 13:26
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Tom Holland, celebru pentru rolul lui Peter Parker din „Spider-Man”, va fi Fred Astaire într-un nou film biografic
sursa foto: Variety

Recent, într-un articol GQ, producătoarea Amy Pascal a lăsat să se înţeleagă că îşi doreşte ca Holland să interpreteze această partitură, dar şi să joace într-o altă trilogie „Spider-Man”.  

Actorul în vârstă de 25 de ani a confirmat că va interpreta rolul legendei epocii de aur de la Hollywood, scrie Variety.  

Scenariul a venit acum o săptămână”, a spus Holland duminică. Nu l-am citit încă. Nu l-am primit”.

Pascal îl are însă, după cum a precizat actorul.

Am discutat cu ea mai devreme pe Face Time. Am avut o conversaţie plăcută. Îl voi juca pe Fred Astaire”.  

Tom Holland şi-a început cariera pe scena londoneză, cu rolul Billy Elliot din musicalul omonim de pe West End, interpretat din 2008 până în 2010.

Unul dintre cei mai populari dansatori din toate timpurile, Fred Astaire a jucat, pe parcursul a şapte decenii, în mai mult de 30 de filme muzicale, pe lângă spectacole pe Broadway şi West End.  

Astaire este asociat de cele mai multe ori dansatoarei Ginger Rogers, care i-a fost parteneră în câteva filme, inclusiv „Swing Time”, „The Gay Divorcee” şi „Top Hat”.  

Lungmetrajul Sony nu este singurul proiect despre Fred Astaire aflat în pregătire.

Jamie Bell, care a jucat rolul Billy Elliot în filmul din 2000, îl va portretiza într-o producţie Amazon Studios şi Automatik, în care Margaret Qualley va juca rolul lui Ginger Rogers.  

Cel mai recent film în care a jucat Holland, „Spider-Man: No Way Home”, ce marchează a şaptea apariţie a lui în rolul Peter Parker, va fi lansat în cinematografe pe 17 decembrie.