VIDEO: Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1000 de litri de motorină, dar rezervorul cu combustibil s-a răsturnat pe șosea, la ieșirea din benzinărie

Pompierii au fost nevoiți să intervină de urgență pentru a bloca circulația în zona și pentru a spăla carosabilul.

Mar 10, 2022 - 16:49
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Un bărbat din Tecuci a cumpărat 1000 de litri de motorină, dar rezervorul cu combustibil s-a răsturnat pe șosea, la ieșirea din benzinărie
Foto: Captură Video

Potrivit site-ului local Viața Liberă, citat de Libertatea.ro, incidentul s-a produs pe strada 1 Decembrie 1918, din Tecuci.

Speriat că prețul la carburant ar putea crește semnificativ, un bărbat a venit la benzinărie cu un autovehicul carosat, pe platforma din spate aflându-se rezervorul din plastic.

Rezervorul nu ar fi fost bine fixat în cabina mașinii, iar în momentul în care bărbatul a virat să iasă din benzinărie, bazinul cu motorină s-a răsturnat pe șosea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galați a transmis, potrivit Libertatea.ro, că la fața locului a ajuns o echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii și urmează să fie aplicate sancţiuni atât benzinăriei, cât şi proprietarului autovehiculului, întrucât motorina a fost încărcată într-un recipient neomologat.

Miercuri seară, mii de români au luat cu asalt benzinăriile, speriați că de joi prețul la combustibili vor exploda. Au fost cozi interminabile în stațiile de alimentare cu carburanți, iar unii șoferi au cumpărat și mii de litri.