VIDEO: Versiunea Rusiei, după atacurile cu rachete de croazieră de sâmbătă, de la Lvov - Trupele ucrainene au arestat un bărbat suspect de spionaj

Armata rusă a atacat cu rachete de croazieră un depozit de carburant situat în apropiere de Lvov, folosit de către forţe ucrainene, a anunţat duminică, 27 martie, Ministerul rus al Apărării.

Mar 27, 2022 - 12:33
Mar 27, 2022 - 13:23
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Versiunea Rusiei, după atacurile cu rachete de croazieră de sâmbătă, de la Lvov -  Trupele ucrainene au arestat un bărbat suspect de spionaj
Foto: Captură Video

Forțele ruse au vizat astfel un atelier din Lvov, folosit pentru repararea unor sisteme de apărare antiaeriană, staţii radar şi vizoare de tanc, precizează ministerul rus.

Forţele armate ale Federaţiei ruse îşi continuă acţiunile ofensive în cadrul operaţiunii militare speciale”, a subliniat un purtător de cuvânt al ministerului, Igor Konaşenkov.

Ministerul rus al Apărării a difuzat o înregistrare video a atacului cu rachete de la Lvov.

Autorităţile locale de la Lvov au anunțat că cel puțin cinci civili au fost răniţi în aceste atacuri.

Rusia a folosit rachete de croazieră pentru a distruge un ”arsenal” de sisteme antierene de tip S-300 şi de tip Buk, anunţă ministerul rus.

Forţe ruse au distrus mai multe drone, mai anunţă ministerul.

Un consilier de la Ministerul ucrainean de Interne, Vadim Denisensko, a acuzat Rusia de faptul că a atacat depozite de carburant şi de hrană.

Totodată, un bărbat suspectat de spionaj a fost arestat la locul unuia dintre cele două atacuri cu rachetă de sâmbătă, la Lvov, a anunţat guvernatorul acestei regiuni din vestul Ucrainei, Maksim Kozîţki.

Poliţia a descoperit pe telefonul suspectului poze ale unor puncte de control din regiune.  

Aceste imagini au fost trimise către două numere de telefon ruseşti, a declarat Kozîţki.